• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
 2 stycke JULEBORDSTABLETTER Deep Red
Håll musen över bilden för att zooma
 2 stycke JULEBORDSTABLETTER Deep Red
 2 stycke JULEBORDSTABLETTER Deep Red
 2 stycke JULEBORDSTABLETTER Deep Red
 2 stycke JULEBORDSTABLETTER Deep Red

2 stycke JULEBORDSTABLETTER Deep Red

SEK 440,00
   I lager
Kvantitet
Design Bodil Bødtker-Næss

Det klassiska motivet på bordstabletterna högtidlighåller julen som alla hjärtans fest och är en nostalgisk signaturdesign i kollektionen. Passar lika bra för julstämning under vardagen som vid adventsmiddagar och julbord.

Motivet designades av Bodil Bødtker-Næss, som fanns i den inre kretsen av textilkonstnärer runt Georg Jensen Damask på 1970-talet och som står bakom den klassiska påskdesignen från samma period. Flätade julhjärtan och stiliserade grankvistar har under mer än 40 år varit kvintessensen av julstämning, och designen är en oumbärlig del av julen i många hem.

Den mörkröda varianten har vävts i julens egna färger som går ton i ton, vilket ger bordstabletten en enkel, klassisk och stilfull framtoning. Duka med denna bordstablett och känn hur julstämningen sprider sig. Matchande tygservetter fulländar dukningen.

Juldesignen finns även som duk och bordlöpare.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.